Termeni si conditii

Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe www.TrezireaSpirituala.ro fie online, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se considera valabila numai dupa ce TrezireaSpirituala.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata pana la ora 16 sau pe pagina de facebook oficiala Trezirea Spirituala. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului.

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

Denuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca TrezireaSpirituala.ro intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Denuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre TrezireaSpirituala.ro telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns TrezireaSpirituala.ro isi asuma dreptul de a anula comanda.

 

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  2. b) online cu PayPal
  3. c) ramburs la primirea comenzii.
Modalitati de livrare
  1. a) livrare prin curier rapid
  2. b) livrare electronica pentru cartile in format digital

Sunt acceptate si comenzi cu livrare in afara tarii in limita ariei DHL afisate pe site. Costul afisat este calculat pentru colete sub 2kg. Daca greutatea coletului depaseste aceasta valoare, costul livrarii se va recalcula. Livrarile internationale se fac exclusiv prin serviciul de curierat DHL.

Returnarea produselor

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe TrezireaSpirituala.ro.

TrezireaSpirituala.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate, mai mult, majorand termenul de returnare la 60 de zile.

In plus returnarea produselor este necesara doar in cazul in care clientul a optat pentru cumpararea a doua carti sau mai multe. In acest caz costul transportului prin curierat rapid pentru returnarea produselor va fi suportat de catre client. Odata ce vom primi produsele inapoi, acestuia i se va returna suma de bani pe care a platit-o pe produse minus costul initial de transport, pe card, paypal sau transfer bancar in functie de metoda de returnare disponibila afisata pe formularul de retur in momentul trimiterii cererii de returnare. 

In cazul in care clientul a cumparat o singura carte, atunci este de preferat ca acesta sa o pastreze pentru a evita costurile ulterioare de returnare pe care ar fi obligat in caz contrar sa le plateasca.

TrezireaSpirituala.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, TrezireaSpirituala.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Important:

In cazul in care clientul a ales plata cu cardul el v-a primi banii inapoi tot pe card. In cazul in care clientul a ales plata la livrare, acesta va primi suma de bani prin transfer bancar in contul bancar specificat in formularul de retur aflat la adresa www.trezireaspirituala.ro/retur

Clientului i se va returna doar suma de bani pe care a platit-o pe produs/produse. Costul livrarii nu v-a fi returnat.

Cartea in format digital (audio sau ebook), nu se pot returna sub nicio conditie si nu se incadreaza in termenul de returnare fiind un produs digital. De asemenea pentru cartea in format digital (audio sau ebook) nu se poate returna costul acesteia. De asemenea Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe TrezireaSpirituala.ro cu dispozitivul detinut. Cartile in format electronic securizate nu se pot converti in alte formate. TrezireaSpirituala nu poate returna, converti sau pune la dispozitia clientului alte formate decat cele existente pe site in momentul tranzactiei.
Dreptul de autor

Continutul site-ului web www.TrezireaSpirituala.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea TrezireaSpirituala.ro si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al TrezireaSpirituala.ro.

Accesul online al utilizatorilor

TrezireaSpirituala.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web www.TrezireaSpirituala.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale TrezireaSpirituala.ro.

Limitarea raspunderii

TrezireaSpirituala.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.TrezireaSpirituala.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, TrezireaSpirituala.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, TrezireaSpirituala.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe www.TrezireaSpirituala.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre TrezireaSpirituala.ro.

In cazul in care TrezireaSpirituala.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata sau nu poate fi contactat), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la TrezireaSpirituala.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.TrezireaSpirituala.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

TrezireaSpirituala.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, TrezireaSpirituala.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate TrezireaSpirituala.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de TrezireaSpirituala.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date TrezireaSpirituala.ro la cererea scrisa a clientului.

Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si TrezireaSpirituala.ro nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

TrezireaSpirituala.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC TREZIREA SPIRITUALA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. ┼×tergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre TrezireaSpirituala.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.