Comanda Ta Se Trimite


Comanda ta se proceseaza.

Nu apasa "Inapoi" sau "Refresh"!

Termeni si Conditii

COMANDA ONLINE SI CONTRACTUL DE VÂNZARE-CUMPĂRARE 

Clienții pot comanda produse de pe www.TrezireaSpirituala.ro fie online, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se consideră valabilă numai după ce echipa trezireaspirituala.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

ANULAREA COMENZII DE CATRE CLIENT

Clientul poate anula comanda prin e-mail doar în aceeași zi in care a fost plasată până la ora 16:00 sau pe pagina de Facebook oficiala “Trezirea Spirituala”, în aceleași condiții. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului de către client.

O SINGURA COMANDA

Comenzile introduse in aceeași zi către aceeași destinație de către aceeași persoană, sau de pe aceeași adresa de IP, se cumulează automat într-o singura comandă pentru care se emite o singură factură/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplică o singură dată la comanda cumulată.

CONTRACTUL DINTRE PĂRȚI

Conform dispozițiilor legale în vigoare, comanda finalizată şi confirmată de către trezireaspirituala.ro se consideră un contract încheiat între client TREZIREA SPIRITUALA INTERNATIONAL SRL, ce trebuie executat de către ambele părți.

Potrivit art. 1.657 şi art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului îl reprezintă bunul/produsul vândut, în schimbul căruia clientul va achita prețul stabilit pe site, acesta fiind unul serios și determinat.

Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt menționate in momentul finalizării solicitării comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmării comenzii de către trezireaspirituala.ro.

Astfel, CONTRACTUL intră în vigoare la confirmarea comenzii de către societate. trezireaspirituala.ro nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea şi regimul juridic al unui contract.

Prezenții Termeni şi Condiții au valoare de clauze ale contractului încheiat între părți. La aceste clauze se adaugă următoarele mențiuni cu privire la:

DENUNTAREA UNILATERALA A CONTRACTULUI

Denunțarea unilaterala a comenzii se poate face de către client daca trezireaspirituala.ro întârzie livrarea produselor comandate, cu excepția situațiilor de forța majora, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii.

Denunțarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire prin e-mail confirmat, înainte de momentul intrării in posesia produsului/serviciilor comandate.

In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opțiunii de plata specificata in formularul de comanda.

ANULAREA COMENZII DE trezireaspirituala.ro

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru condițiile de livrare, plata etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactați de către trezireaspirituala.ro telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns trezireaspirituala.ro își asuma dreptul de a anula comanda.

In cazul in care trezireaspirituala.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este găsit la adresa menționata sau nu poate fi contactat), comanda va fi anulata iar produsele se vor întoarce la trezireaspirituala.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a făcut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despăgubiri din partea clientului

PLATA SI MODALITATI DE PLATA

Plata se va efecta în baza Facturii fiscale emise de către trezireaspirituala.ro în conformitate cu disp. art. 319 Codului Fiscal, ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

Factura va cuprinde şi valoarea TVA-ului şi se va emite exclusiv în lei.

Societatea se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate produselor şi serviciilor comandate de către clienţi în momentul predării acestora către Client/reprezentant al acestuia.

Dreptul de proprietate asupra produselor şi serviciilor va fi transferat Clientului la momentul efectuării platii. 

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua doar în următoarele situații:

  • online cu cardul, in condiții de siguranța deplina, in momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
  • online cu PayPal
  • ramburs la primirea comenzii. 

MODALITATI DE LIVRARE

  • livrare prin curier rapid - 2-3 zile lucratoare
  • livrare electronica pentru cărțile in format digital

COMENZI CU LIVRARE IN STRAINATATE 

Sunt acceptate si comenzi cu livrare in afara tarii in limita ariei DHL afișați pe site. Costul afișat este calculat pentru colete sub 2kg. Daca greutatea coletului depășește aceasta valoare, costul livrării se va recalcula. Livrările internaționale se fac exclusiv prin serviciul de curierat DHL. 

RETURNAREA PRODUSELOR

Scopul nostru este sa fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produse de pe trezireaspirituala.ro.

trezireaspirituala.ro va respecta prevederile Ordonanței de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce conferă cumpărătorului (numai in condițiile actului normativ menționat) dreptul ca in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumpărate, mai mult, majorând termenul de returnare la 60 de zile.

In plus returnarea produselor este profitabila doar in cazul in care clientul a optat pentru cumpărarea a doua cărți sau mai multe. In acest caz costul transportului prin curierat rapid pentru returnarea produselor va fi suportat de către client. Odată ce vom primi produsele înapoi, acestuia i se va returna suma de bani pe care a plătit-o pe produse minus costul inițial de transport, pe card, paypal sau transfer bancar in funcție de metoda de returnare disponibila afișata pe formularul de retur in momentul trimiterii cererii de returnare.

In cazul in care clientul a cumpărat o singura carte si solicita returnarea acesteia, clientul este obligat sa suporte costurile ulterioare de returnare a exemplarului cărții.

DAUNE-INTERESE

trezireaspirituala.ro are dreptul ca atunci când considera ca acțiunile clientului au fost realizate cu rea-credința sa solicite acestuia daune interese, in condițiile legislației in vigoare, in fata instanțelor competente din București.

De asemenea, trezireaspirituala.ro își rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

INAPOIEREA PRETULUI CA URMARE A RETURNARII PRODUSELOR

In cazul in care clientul a ales plata cu cardul în momentul efectuării comenzii, acesta v-a primi banii  reprezentând prețul achitat  tot pe card, prin transfer bancar.

In cazul in care clientul a ales plata la livrare, prin ramburs, acesta va primi suma de bani prin transfer bancar in contul bancar specificat in formularul de retur aflat la adresa trezireaspirituala.ro/retur

Clientului i se va returna doar suma de bani pe care a plătit-o pe produs/produse. Costul livrării nu va fi returnat.

CARTEA IN FORMAT DIGITAL NU SE RETURNEAZA

Cartea in format digital (audio sau ebook), nu se pot returna sub nicio condiție si nu se încadrează in termenul de returnare fiind un produs digital.

De asemenea, pentru cartea in format digital (audio sau ebook) nu se poate returna costul acesteia.

Totodată, Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe trezireaspirituala.ro cu dispozitivul deținut.

Cărțile in format electronic securizate nu se pot converti in alte formate.

trezireaspirituala.ro nu poate returna, converti sau pune la dispoziția clientului alte formate decât cele existente pe site in momentul tranzacției.

DREPTURILE DE AUTOR

Conținutul site-ului web www.TrezireaSpirituala.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea trezireaspirituala.ro si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al trezireaspirituala.ro.

ACCESUL ONLINE AL UTILIZATORILOR

trezireaspirituala.ro nu garantează accesul clienților la site-ul web www.TrezireaSpirituala.ro in orice moment, nefiind răspunzătoare de probleme cauzate de terți (probleme tehnice, defecțiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale trezireaspirituala.ro. 

LIMITELE RASPUNDERII

trezireaspirituala.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori acestea pot conține mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe www.TrezireaSpirituala.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.).

De asemenea, trezireaspirituala.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, trezireaspirituala.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Preturile de pe www.TrezireaSpirituala.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. 

Comenzile înregistrate pe www.TrezireaSpirituala.ro in zilele de Vineri după ora 18 cat si Sâmbătă sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

trezireaspirituala.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura descrierilor cărților si de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, trezireaspirituala.ro nu răspunde de conținutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

ACORD PRIVIND TRASNMITEREA MESAJELOR PE EMAIL 

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate trezireaspirituala.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de trezireaspirituala.ro.

In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date trezireaspirituala.ro la cererea scrisa a clientului.

FORTA MAJORA SI LEGEA APLICABILA

Atat clientul cat si trezireaspirituala.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forța majora.

Prezentul contract este supus legii romane. 

trezireaspirituala.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Pentru verificarea modalității de oferire a consimțământului dvs. si  protejării datelor dvs. cu caracter personal, va rugam sa consultați secțiunea “Politica de confidențialitate”

REDUCERI SI PROMOTII

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre trezireaspirituala.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.